Jokers Wilde Videopook – voor de Enthousiasten van de Pook

February 26, 2016 0 By Gabbie Rayes

 

De pook is een populair kaartspel onder de gokkende enthousiasten sinds een zeer lange tijd geweest. In pook, plaatst een speler zijn weddenschap op de waarde van de kaartregeling in zijn of haar hand door een weddenschap te plaatsen. Er zijn vele stijlen van spelen in pook. Trek pook, communautaire kaartpook, joker wilde pook en besla pook zijn wat van hen. De machines van de groef hebben ook populariteit wegens hun eenvoud bereikt. Met de vordering in technologie, werden de videogroefmachines ontwikkeld en de pookenthousiasten sloten zich aan groef bij machine en pook om joker wilde videopook te krijgen. Het combineert de gebruikelijke spelen van de groefmachine en de pookregels samen met de het winnen tactiek.

Joker Wildernis

Joker de wildernis is een spel dat met 53 kaarten gespeeld wordt die uit 52 dekkaarten bestaan plus 1 joker kaart. De joker kaart kan als wilde kaart worden gebruikt d.w.z. als om het even welke kaart wilt u de combinatie van uw wens vormen. Dit verhoogt uw kansen om te winnen door een beste waarschijnlijke hand te vormen. De kans om 5 van zelfde type wordt te krijgen zeer verhoogd met het hebben van Joker. Dit is iets die niet zeer vaak met iedereen zal gebeuren. Het wordt gemakkelijker te maken straights en vloed wegens deze wilde kaart. Typisch komt joker uit in uit elke tien handen.

Het Rangschikken en de Uitgave van de hand

Twee Paren of Paar Koningen – de laagste het betalen hand die u in jokers wildernis kunt maken is met een paar koningen of azen. U krijgt betaalde 1 voor elke muntstukweddenschap.

Drie van een soort – als u drie kaarten van gelijke waarde in uw handen hebt, zult u 2 voor de muntstukweddenschap krijgen.

rechtstreeks – Hebben van vijf kaarten van opeenvolgende aantallen als 7..8..9, J en 10 ongeacht hun kostuum is zeker om u 3 voor elke muntstukweddenschap te betalen.

Gelijk – Vijf kaarten die tot het zelfde kostuum behoren zullen u 5 voor elk gewed muntstuk krijgen zelfs als zij niet in een orde zijn.

Volledig huis – wanneer u drie kaarten de gelijkaardige waarde hebben en de resterende twee kaarten die van andere waarde hebt, zal u 7 voor elk muntstuk worden betaald gewed

Vier van een Soort – wanneer u vier kaarten hebt die de gelijkaardige waarde hebben dan het loon 20 voor elk gewed muntstuk

rechtstreeks spoelt zal zijn – wanneer u vijf kaarten van opeenvolgende aantallen als 7..8..9 hebt, J en 10 die tot het zelfde kostuum zullen behoren u 50 voor elke muntstukweddenschap krijgen.

Joker Koninklijke Vloed – wanneer u vier kaarten uit A, K, Q, J hebt, en 10 van het zelfde kostuum en het blijven van de vijf kaarten joker zijn u 100 voor elk muntstuk gewed

Vijf van een Soort krijgt – Vier kaarten die de zelfde waarde en joker hebben is verbindend om u te krijgen 200 voor elk muntstuk gewed

Koninklijke Vloed – wanneer u kaarten van A, K, Q, J hebt, en 10 van het zelfde kostuum u 400 voor elke muntstukweddenschap kunnen krijgen.

Het spelen de pook is meer pret en het opwinden met Joker’s Wilde Videopook. De verhoogde kansen om een hand hebben te winnen dit spel meer en populairder gemaakt.